Voor machines en tractoren van deze kwaliteit passen alleen originele onderdelen

 De afdeling onderdelen is samen met de technische dienst een essentiële schakel in de dienst naverkoop voor FENDT en AMAZONE. Wij willen een optimale service bieden aan onze klanten, onze dealers en onze eigen technische dienst, daarom trachten wij  de werking van onze afdeling steeds efficiënter te maken en onze voorraad onderdelen zo optimaal mogelijk af te stemmen op het machinepark dat we servicen.

In onze magazijnen houden wij een ruime voorraad aan originele onderdelen en we zorgen ervoor dat de gevraagde onderdelen snel en efficiënt op de juiste bestemming geraken.Veel van onze FENDT en AMAZONE dealers beschikken ook zelf over een uitgebreide voorraad van de meeste, gangbare onderdelen.

Wij bieden onze dealers enkel originele onderdelen aan omdat deze ontworpen, genormeerd en getest zijn door de fabrikant van de machines en ertoe bijdragen uw activiteit rendabel uit te voeren

Onze  “in night delivery“ service en een 24uur op 24  tele HH on line systeem voor het opzoeken van informatie en het plaatsen van bestellingen dragen bij tot  een optimale service  aan onze  agenten.

 

Home Onderdelen Vanderhaeghe.be

     Agco Fendt